Prolainen liikkuu ja majoittuu edullisesti Pajulahdessa | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Prolainen liikkuu ja majoittuu edullisesti Pajulahdessa

6.11.2018 klo 08:00
|

Miltä kuulostaisi täyden palvelun loma Lahden liepeillä Pajulahden kauniissa järvimaisemissa? Pron jäsenet saavat 20 % alennuksen.

Pro Jäsenadut

Ammattiliitto Pron jäsenet saavat 20 % alennuksen Pajulahden liikuntakeskuksestaPajulahti sijaitsee itäisessä Lahdessa, noin 20 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Pääkaupunkiseudulta matka kestää reilun tunnin. 

Perheiden lomilla liikutaan

Pajulahden liikuntalomat ovat täynnä aktiviteetteja ja toimintaa koko perheelle ikää tai kuntoa katsomatta. Lähellä on ainutlaatuinen luonto, kaunis järvimaisema, monipuolinen ohjelma ja Suomen suurin seikkailupuisto.

Lenkkipolut, hiihtoladut, pyörätiet, kuntosalit, pelikentät ja uimahalli kutsuvat myös omatoimiseen kuntoiluun. 

Voitte valita lomallenne majoituksen hotelli- tai opistotasosta. Kaikkiin lomiin kuuluu aamupala, lounas ja päivällinen sekä kattava ja monipuolinen liikuntaohjelma, jossa on ohjelmaa lapsille ja aikuisille yhdessä ja erikseen.

Tutustu liikuntalomiin.

Teemaviikonloppuina huolletaan kehoa ja mieltä

Prolaiset voivat Pajulahdella liikkua lempeästi tai rentoutua saaden keinoja omien henkisten voimavarojen ylläpitämiseen.

Vauhdikkaan irtioton arjesta tarjoaa Cross Training- tai seinäkiipeilyviikonloppu ammattilaisten johdolla.

Suurin osa kursseista ei vaadi aiempaa kokemusta. Tutustu teemaviikonloppuihin.

Seniorit fiilistelevät kursseilla

Fiiliskursseilla yli 60-vuotiaat viihtyvät vehreässä luonnossa, leppoisassa seurassa, saunovat ja herkuttelevat valmiissa pöydässä.

Kaikilla lomilla on monipuolista terveysliikuntaa, jossa on huomioitu niin kestävyyden, lihaskunnon, motoriikan, koordinaation kuin tasapainonkin kehittäminen. Liikuntaa toteutetaan mm. tanssien, jumpaten, kuntosalilla, peleillä, vesijumpassa, erilasia liikuntavälineitä kokeillen ja tietysti sääolosuhteet huomioiden ulkona liikkuen. Mukavaa yhdessäoloa on luvassa myös iltamien muodossa. Tutustu fiiliskursseihin.

Omatoimimatkailija saa myös alennuksen

Saat myös 20 % alennuksen, jos haluat vain majoittua ja käyttää Pajulahden palveluita itsenäisesti.

Näin saat edun käyttöösi

Kerro varausta tehdessäsi Pron jäsenyydestä ja paikan päällä esitä Pron jäsenkortti.

Lue lisää jäseneduista Liity meihin