Pron edustajistovaalien äänestys päättyi | Ammattiliitto Pro

Pron edustajistovaalien äänestys päättyi

4.9.2020 klo 20:45

Äänestys Pron edustajistovaaleissa päättyi tänään kello 16. Keskusvaalilautakunta käsittelee vaalin tuloksen tiistaina 8. syyskuuta.

Ammattiliitto Pron edustajistovaali päättyi perjantaina 4. syyskuuta kello 16. Ehdolla oli yhteensä 218 henkilöä, joista prolaiset saivat äänestää sata varsinaista jäsentä Pron edustajistoon.

Liiton keskusvaalilautakunta kokoontuu käsittelemään vaalin tuloksen tiistaina 8. syyskuuta. Vaalin tuloksesta ilmoitetaan ensin ehdokkaille, ja sen jälkeen tieto julkaistaan liiton sivuilla.

Ammattiliitto Pron järjestöpäällikkö Pasi Nieminen kiittää ehdokkaita sekä äänestäjiä.

Lue myös Pron edustajistovaalit käynnissä – liiton hallinto valitaan syksyllä 2020 nelivuotiskaudeksi.