Pron hallitus pui neuvottelutilannetta | Ammattiliitto Pro

Pron hallitus pui neuvottelutilannetta

4.2.2020 klo 15:14

Ammattiliitto Pron hallituksen kokouksessa käsiteltiin työehtosopimusneuvottelutilannetta. Kokouksen tiivistelmän voit lukea kirjautumalla Proplussaan.

Pron puheenjohtaja Jorma Malinen totesi liiton hallituksen kokouksessa torstaina 30. tammikuuta, että neuvottelutilanteessa on yhä tulppa. Neuvottelut etenevät, jos osapuolilla on halua tehdä kompromisseja. Asetelmissa ei ole tapahtunut viimeisen hallituksen kokouksen jälkeen mitään oleellista muutosta.

Lisäksi hallitus muun muassa hyväksyi muutoksia neuvottelukuntiin, valtion pääsopijajärjestöjen yhteensovittamat virka- ja työehtosopimustavoitteet sekä neuvottelutuloksia.

Kirjaudu Proplussaan ja tutustu Tiedote Pron hallituksen kokouksesta 30.1.2020 jäsenille -tiivistelmään.