Pron jäsenelle lomaviikko etuhintaan | Ammattiliitto Pro

Pron jäsenelle lomaviikko etuhintaan

1.3.2018 klo 07:25

Ammattiliitto Pron jäsenet voivat vuokrata Holiday Clubin lomahuoneistoja sekä Pron omia lomakohteita edulliseen jäsenetuhintaan. Haku alkaa nyt, toimi maaliskuun aikana!

Pro jäsenedut

Holiday Clubin kalenteri on auki kesäkuun alusta joulukuun loppuun 2018. Mihin haluaisit lähteä  kesällä tai loppuvuonna? Nyt voi hakea lomaviikkoja 23/2018–1/2019.

Liiton kohteita on Espanjan Calahondassa, Turun Caribiassa, Saimaalla, Katinkullassa, Kuusamossa, Pyhällä, Rukalla, Saariselällä, Sallassa, Punkaharjulla, Tampereella, ja Åressa.

Pron jäsenellä on huhtikuun 3. päivään asti aikaa hakea lomaviikkoa, jotka arvotaan hakijoiden kesken  6. huhtikuuta 2018.

Varaukset ovat viikkovarauksia kohteen vaihtopäivästä vaihtopäivään. Vain Tampereella on tarjolla joko pidennetty viikonloppu perjantaista maanantaihin tai arkiloma maanantaista perjantaihin.

Sähköpostinsa ilmoittaneet saavat arvonnan tuloksesta tiedon heti arvonnan jälkeen, muut kirjeitse muutaman päivän sisällä.

Naputtele lomalle

Hakemus tehdään netissä osoitteessa: www.holidayclubresorts.com/fi/yrityspalvelu/ , kirjoita käyttäjänimi: PRO, salasana: proviikot.

Jos olet uusi käyttäjä, rekisteröidy omalla jäsennumerolla. Tämän jälkeen hakemaan huoneistohintoja ja -ajankohtia painamalla Arvonta. Haku tapahtuu hakuaikana painikkeesta Arvonta.

Rinnekohteiden hissilippuja arvotaan vasta syksyllä. Jos hissilippuja on vapaana, voit varata niitä Vapaat hissiliput -painikkeen alta. Voit varata yhden lipun kerrallaan, jos haluat varata useamman, kirjaudu ja varaa ne yksi kerrallaan, enimmillään voit ostaa kolme lippua.

Tietoa lomakohteista ja arvonnasta löytyy myös liiton jäsensivuilta Proplussasta www.proplus.fi kohdasta Pro Jäsenyys ja jäsenedut> Jäsenedut/Medlemsförmåner> Matkaedut> Holiday Clubin lomaviikot. Tammisaaren Kopparön ja Teijon lomaviikot eivät ole enää Holiday Clubin haussa mukana.

Tärppäisikö arvonnan jälkeen?

Arvonnassa mahdollisesti vapaaksi jääneet ajankohdat tulevat varattaviksi painikkeen Vapaat viikot alle 13. huhtikuuta kello 10 alkaen.

Jos et voi tehdä hakemusta netissä, soita Holiday Club Yrityspalveluun 0300 870 903 arkisin kello 9–15. Ota esille jäsenkortti, josta löydät jäsennumerosi. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme nettihakua.

Mitä loma maksaa?

Liiton kohteita on Calahondassa, Katinkullassa, Kuusamossa, Pyhällä, Rukalla, Saariselällä, Sallassa, Punkaharjulla, Tampereella ja Åressa.

Varaukset ovat viikkovarauksia kohteen vaihtopäivästä vaihtopäivään paitsi Tampereella joko pidennetty viikonloppu pe–ma tai arkiloma ma–pe. Sesonkiajan majoitushinnat ovat 372–701 euroa ja sesongin ulkopuolella 224–418 euroa.

Ruka-Kurua voi varata vuorokausivarauksina kahta viikkoa ennen lomaviikon alkua, jos viikko on vielä vapaana. Sesonkiviikoilla 1-17 ja 47-52 hinta on 720 €/vko
Keskisesonkiviikoilla 36-39 hinta on 384 euroa viikossa ja alhaisen sesongin viikoilla 18-35 ja 40-46 hinta on 336 euroa viikossa.

Prolaisilla on mahdollisuus lomailla ympäri maailmaa myös RCI:n kautta. Siitä kerrotaan Holiday Clubin sivuilla kohdasta RCI sekä Proplussassa kohdassa Jäsenyys ja jäsenedut > Matkaedut>Lomalle RCI:n kautta ympäri maailmaa.