Pron jäsenelle lomaviikko etuhintaan | Ammattiliitto Pro

Pron jäsenelle lomaviikko etuhintaan

10.10.2017 klo 17:25

Ammattiliitto Pron jäsenet voivat vuokrata Holiday Clubin lomahuoneistoja sekä Pron omia lomakohteita edulliseen jäsenetuhintaan. Toimi viimeistään 23. lokakuuta.

Pro jäsenedut

Holiday Clubin kalenteri on auki tammikuusta toukokuun loppuun 2018. Mihin haluaisit lähteä talvella tai keväällä? Liiton kohteita on Espanjan Calahondassa, Katinkullassa, Kuusamossa, Pyhällä, Rukalla, Saariselällä, Sallassa, Tammisaaressa, Punkaharjulla, Tampereella, Teijossa ja Åressa.

Pron jäsenellä on lokakuun 23. päivään asti aikaa hakea lomaviikkoa, jotka arvotaan hakijoiden kesken 26.–27. lokakuuta 2017.

Varaukset ovat viikkovarauksia kohteen vaihtopäivästä vaihtopäivään. Vain Tampereella on tarjolla joko pidennetty viikonloppu perjantaista maanantaihin tai arkiloma maanantaista perjantaihin.

Arvonta hakuun osallistuneiden kesken tapahtuu 26.–27. lokakuuta.

Sähköpostinsa ilmoittaneet saavat arvonnan tuloksesta tiedon heti arvonnan jälkeen, muut kirjeitse muutaman päivän sisällä.

Naputtele lomalle

Hakemus tehdään netissä osoitteessa: www.holidayclubresorts.com/fi/yrityspalvelu/ , kirjoita käyttäjänimi: PRO, salasana: proviikot.

Jos olet uusi käyttäjä, rekisteröidy omalla jäsennumerolla. Tämän jälkeen hakemaan huoneistohintoja ja -ajankohtia painamalla Arvonta. Haku tapahtuu hakuaikana painikkeesta Arvonta.

Jos haluat osallistua myös hissilippujen arvontaan, Arvonta hissiliput -painikkeen jälkeen kirjaudutaan erikseen.

Tietoa lomakohteista ja arvonnasta löytyy myös liiton jäsensivuilta Proplussasta www.proplus.fi kohdasta Pro Jäsenyys ja jäsenedut> Jäsenedut/Medlemsförmåner> Matkaedut> Holiday Clubin lomaviikot.

Tärppäisikö arvonnan jälkeen?

Arvonnassa mahdollisesti vapaaksi jääneet ajankohdat tulevat varattaviksi painikkeen Vapaat viikot alle 3. marraskuuta kello 10 alkaen. Jos hissilippuja jää vapaaksi, niitä voi varata 10. marraskuuta kello 10.

Jos et voi tehdä hakemusta netissä, soita Holiday Club Yrityspalveluun 030 687 0400 arkisin kello 9–15. Ota esille jäsenkortti, josta löydät jäsennumerosi. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme nettihakua.

Mitä loma maksaa?

Liiton kohteita on Calahondassa, Kannonkoskella, Katinkullassa, Kuusamossa, Pyhällä, Rukalla, Saariselällä, Sallassa, Tammisaaressa, Punkaharjulla, Tampereella, Teijossa ja Åressa.

Varaukset ovat viikkovarauksia kohteen vaihtopäivästä vaihtopäivään paitsi Tampereella joko pidennetty viikonloppu pe–ma tai arkiloma ma–pe. Sesonkiajan majoitushinnat ovat 292–668 euroa ja sesongin ulkopuolella 170–410 euroa.

Kannonkoskea, Kopparöa ja Teijoa voi varata viikonloppu- tai vuorokausivarauksina sekä Ruka-Kurua vuorokausivarauksina kahta viikkoa ennen lomaviikon alkua, jos viikko on vielä vapaana.

Prolaisilla on mahdollisuus lomailla ympäri maailmaa myös RCI:n kautta. Siitä kerrotaan Holiday Clubin sivuilla kohdasta RCI sekä Proplussassa kohdassa Jäsenyys ja jäsenedut > Matkaedut>Lomalle RCI:n kautta ympäri maailmaa.