Pron jäsenet saavat työttömyyskorvaukset nopeasti tileilleen | Ammattiliitto Pro

Pron jäsenet saavat työttömyyskorvaukset nopeasti tileilleen

30.6.2020 klo 13:03

Työttömyyskassa Pro maksaa työttömyyskorvauksen mahdollisimman nopeasti Pron jäsenten tileille lomautus- ja irtisanomistilanteissa.

Ammattiliitto Pron jäsenet ovat vakuutettuja Työttömyyskassa Prossa lomautusten tai irtisanomistilanteiden varalta. Pro-kassa maksaa jäsenilleen ansiosidonnaiset korvaukset mahdollisten lomautusten alkaessa ja aikana mahdollisimman nopeasti myös erikoistilanteessa.

Jäsen voi seurata oman hakemuksensa etenemistä kassan sähköisessä asioinnissa. Kassan käsittelyajat ovat tällä hetkellä hyvät: uudet hakemukset saadaan kolmessa viikossa maksuun ja suorat jatkohakemukset ovat olleet viiveettä maksussa seuraavana mahdollisena maksupäivänä.