Pron Mäkiniemi STTK:n edustajiston varapuheenjohtajaksi | Ammattiliitto Pro

Pron Mäkiniemi STTK:n edustajiston varapuheenjohtajaksi

12.12.2017 klo 12:44

Keskusjärjestö STTK:n uuden edustajiston varapuheenjohtajaksi on tänään valittu Merja Mäkiniemi. Hänen lisäkseen edustajistoon valittiin kymmenen prolaista. Antti Palola jatkaa STTK:n puheenjohtajana. Edustajisto palkitsi Pron entisen puheenjohtajan Antti Rinteen kultaisella ansiomerkillä.

Pro Uutiset / Lähteet: STTK:n tiedotteet 12.12.2017

Keskusjärjestö STTK:n uuden edustajiston puheenjohtajaksi on tänään 12. joulukuuta 2017 valittu Kirsi-Maarit Lehtimäki, joka edustaa Tehyä.

Edustajiston varapuheenjohtajaksi valittiin Merja Mäkiniemi, joka edustaa Ammattiliitto Prota. Seinäjokelainen Mäkiniemi työskentelee vientiassistenttina kenkätehdas Janita Oy:ssä. Hän on luottamusmies, Pron hallituksen jäsen ja Pron kulutustavara-alojen neuvottelukunnan puheenjohtaja.

Prosta STTK:n uuteen edustajistoon valittiin myös Pasi Heikkinen, Heikki Helynen, Tony Johansson, Jari KovanenEva-Marie Penttilä, Osmo Salo, Riitta Suonpää, Pirkko Takkinen, Tiina Vihavainen ja Annamari Österberg.

Edustajiston toimikausi on 2017–2021 ja uudessa edustajistossa on 37 naista ja 23 miestä.

Antti Palola jatkaa STTK:n puheenjohtajana

Antti Palola jatkaa STTK:n puheenjohtajana. Hänen kautensa kestää joulukuuhun 2021 asti. Valinnan teki tänään kokoontunut STTK:n uusi edustajisto.

Antti Palola (58) valittiin STTK:n puheenjohtajaksi neljä vuotta sitten. Hän on koulutukseltaan merikapteeni ja työskennellyt ennen STTK:ta muun muassa Palkansaajajärjestö Pardian puheenjohtajana ja Suomen Laivanpäällystöliiton varatoiminnanjohtajana.

STTK:n kultainen ansiomerkki kolmelle

STTK:n hallitus on myöntänyt kultaiset ansiomerkit Leila Kostiaiselle, Antti Rinteelle ja Rauno Vesivalolle.

Leila Kostiainen on työskennellyt STTK:n pääsihteerinä, Antti Rinne Ammattiliitto Pron puheenjohtajana ja STTK:n varapuheenjohtajana sekä Rauno Vesivalo Tehyn puheenjohtajana ja STTK:n varapuheenjohtajana.

Ansiomerkit luovutettiin tänään STTK:n uuden edustajiston järjestäytymiskokouksessa.