Pron motoristit kurvaavat heinäkuussa Hattulaan | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Pron motoristit kurvaavat heinäkuussa Hattulaan

17.4.2019 klo 13:28
|

Pron motoristit kurvailevat tänä kesänä perinteiseen kokoontumisajoonsa 27.–28. heinäkuuta Lepaan kartanon kauniisiin maisemiin Hattulaan. Ilmoittaudu huhtikuun loppuun mennessä!

pron_motoristit_kurvaavat_heinakuussa_hattulaan

Pro Uutiset 

Pron motoristit kurvailevat tänä kesänä perinteiseen kokoontumisajoonsa 27.–28. heinäkuuta Lepaan kartanon kauniisiin maisemiin Hattulaan.

– Tapahtuman tiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät Proplussasta Pro Motoristit Suomi -ryhmästä. Se on avoin moottoripyöräilystä kiinnostuneille, vinkkaa motoristi ja asiamies Marja-Leena ”Mallu” Helin Tampereen aluetoimistosta.

Kirjaudu Proplussaan proplus.fi > Kirjoita omien tietojesi yläpuolella olevaan Etsi sivustolta -kenttään Pro Motoristit > Valitse tuloksista ylimmäisin, Pro Motoristit Suomi.

Sadoittain motoristeja

Samaan aikaan järjestetään myös Veteraanimoottoripyöräklubin vuotuinen Veteraaniralli, joka on yksi Suomen suurimmista moottoripyöräkokoontumisista.

– Lepaan kartano on vain muutaman kilometrin päässä tapahtumapaikasta. Pron motoristitapahtuman aikataulut on suunniteltu niin, että halukkaat ehtivät myös Veteraaniralliin, kertoo Helin.

Ilmoittaudu huhtikuun loppuun mennessä

Omakustanteiseen huonevaraukseen tarvitset Proplussasta löytyvän koodin, joka on käytettävissä myös pe-la-majoitukseen. Ilmoittautumisaikaa on huhtikuun loppuun. Pro tarjoaa lauantaina ajankohtaisasiaa ja osan ruokailuista.

– Prolaiset motoristit ovat tervetulleita myös päiväkäynnille. Silloin kannattaa myös ilmoittautua allekirjoittaneelle suoraan, selventää Helin.

Kysyttävää? Ole yhteydessä Marja-Leena Heliniin