Pron puhelinpalveluissa poikkeuksia jouluna | Ammattiliitto Pro

Pron puhelinpalveluissa poikkeuksia jouluna

19.12.2019 klo 09:00

Pron työ- ja virkasuhdeneuvonta, jäsenpalvelut, työnantajaperintä ja työttömyyskassassa vastaavat puhelimeen 23.12.2019–3.1.2020 klo 9–12.

Pron työ- ja virkasuhdeneuvonta, jäsenpalvelut, työnantajaperintä ja Työttömyyskassassa Pro vastaavat puhelimeen 23.12.2019–3.1.2020 klo 9–12.

Toimistomme on suljettu 31.12. Työnantajaperintä on suljettu 2.–3.1. Voit lähettää sähköpostia ta-perinta@proliitto.fi. Vastataamme sähköpostiin 7.1. lähtien.

Palvelemme normaalisti taas tiistaina 7. tammikuuta 2020.

Vuodenvaihteen jälkeen työsuhdeneuvonta vastaa myös julkisen sektorin jäsenten kysymyksiin numerossa 09 1727 3442. (Työsuhde- ja virkaehtopäivystys yhdistyvät.)

Palvelemme myös sähköisesti

Työsuhdeasioissa voit täyttää työsuhdeongelmalomakkeen tai jättää palvelupyynnön Proplussassa. Proplussasta löydät myös tietoa työelämästä sekä vastauksia työsuhdekysymyksiisi.

Jäsenasioissa voit lähettää sähköpostia osoitteeseen jasenasiat@proliitto.fi. Voit myös jättää palvelupyynnön Proplussassa tai kysyä Onni-chatbotilta.

Työnantajaperintään voit olla yhteydessä osoitteessa ta-perinta@proliitto.fi.

Työttömyyskassan sähköinen asiointi palvelee myös jäseniä joulun aikaan.

Ammattiliitto Pron väki toivottaa rauhallista joulua!