Proplussan sähköiset palvelut avattu | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Pro Uutiset

Proplussan tärkeimpiin sähköisiin palveluihin pääsee taas, sillä Proplussan Kilta-osuudet on avattu käyttöön väliaikaisesti. Palveluun pääset kirjautumaan tästä omilla Proplus-tunnuksillasi.

Linkin kautta pääset päivittämään omia jäsentietojasi. Jos tarvitset neuvoja työsuhteessa tai apua jäsenetujen käyttämiseen, voit tehdä palvelupyynnön. Proplussasta löydät jäsenedut tiivistetysti ja nappaat ohjeet alennuksiin esimerkiksi Holiday Clubilta, Meri-Teijosta ja Kopparöstä.  Proplussassa voit ilmoittautua Pron koulutuksiin ja tapahtumiin tai laittaa Työpaikkatutkan etsimään uutta työpaikkaa.

Yhdistykset ja luottamusmiehet saavat omat raporttinsa.

Kaikkiin palveluihin pääsee, kun uudistus valmistuu

Yhdistysryhmät ovat pois käytöstä palvelun uusimisen ajan. Kaikki Proplus-ryhmiin tallennetut sisällöt ovat käytettävissä vasta kun koko palvelu on saatu uusittua.  Yhdistystoimijat ja aluejohtokunnat voivat tilata Proplussaan tallennettuja sisältöjä sähköpostitse osoitteesta dokumentit(at)proliitto.fi .

– Pyydämme prolaisilta kärsivällisyyttä palvelun uusimisessa. Pidämme teidät ajan tasalla tilanteen etenemisestä, pahoittelee viestintäjohtaja Jaana Aaltonen.

Mistä Proplus-numeron saa?

 Kirjautumaan pääset jäsennumerollasi, löydät sen jäsenkortistasi tai tiedustelemalla jasenasiat(at)proliitto.fi