ProSoolo-palvelusta tukea ja turvaa yksin- ja kevytyrittäjyyteen | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

ProSoolo-palvelusta tukea ja turvaa yksin- ja kevytyrittäjyyteen

8.4.2019 klo 09:05
|

Uusi yksin- ja kevytyrittäjille tarkoitettu palvelu ProSoolo avattiin maanantaina 8. huhtikuuta. Palvelu antaa tukea ja turvaa yrittäjille toimien yrittäjän Personal Trainerina ja sparraajana. ProSoolon tuottaa Ammattiliitto Pro.  

Pro Uutiset / Kuva: Moretag

– Joskus yrittäjyys voi tulla kyseeseen pitkäaikaisena haaveena, joskus taas esimerkiksi yt-neuvottelun jälkeen, kun sitä omaa palkkatyötä ei heti löydykään. Pro haluaa vastata työn muutokseen ja tukea omia jäseniään ja uusia ProSoolo-käyttäjiä elämän erilaisissa tilanteissa, kommentoi johtaja Minea Pyykönen Prosta.

ProSoolo on yrittäjän Personal Trainer

Palvelukokonaisuus muodostuu useiden toimijoiden tuottamista palveluista, jotka on kerätty yhteen ProSoolossa.

– Pohdimme yhdessä OP Kevytyrittäjän hankejohtaja Markus Sarjan kanssa sitä, miten Pron palvelut voisivat tukea ja auttaa kevytyrittäjiä ja sitä kautta syntyi ProSoolo – yksinyrittäjän Personal Trainer, kertoo Pyykönen.

”Yrittäjän pitäisi saada keskittyä olennaiseen eli yrittämiseen”

ProSoolo on syntynyt yksin- ja kevytyrittäjien aidoista tarpeista.

– Sparrasimme yrittäjäelämää pitkäaikaisen yrittäjän, Q-vio Branding Oy:n Eira Hovin kanssa, jatkaa Pyykönen.

Palvelu pyrkii helpottamaan kaikkea sitä, mikä on epäselvää tai hankalaa yrittäjyydessä sekä antamaan vastauksia ja neuvoja. Palvelusta löytyvät muun muassa kaikki yrittäjyyteen liittyvät sopimus- ja mallipohjat, sekä henkilökohtainen ProMentori, jolta voit kysyä mitä vaan yrittäjyydestä ja yrittämisestä, yrittäjän vakuutukset ja koulutukset sekä paljon muita etuja.

– Yrittäjän pitäisi saada keskittyä olennaiseen eli yrittämiseen, eikä huolehtia muusta. ProSoolo tukee merkittävästi myös kevytyrittäjiä, kommentoi OP Kevytyrittäjän Markus Sarja.

Yrittäjille menestystä osaamisella

Yhtenä ProSoolon palveluntuottajana on valtakunnallisesti toimiva Suomen yrittäjäopisto. Yrittäjäopiston tavoitteena on auttaa yrittäjiä menestymään osaamisella. 

– Tuotamme ProSoolo-palveluun koulutusta, webinaareja, seminaareja sekä blogeja ajankohtaisista yksinyrittäjyyteen liittyvistä aiheista, kertoo Suomen yrittäjäopiston rehtori Jorma Kukkeenmäki.

ProSoolon palvelukokonaisuus on ensimmäinen laatuaan ja se tuo yhteen monia eri alojen toimijoita: Ammattiliitto Pro, OP Kevytyrittäjä, Suomen Yrittäjäopisto, Sopimustieto.fi, asianajotoimisto Eversheds Oy ja Kerroin Oy. Lue lisää ja käy tutustumassa osoitteessa prosoolo.fi.