Sinustako jäsenkoutsi? | Ammattiliitto Pro

Ammattiliitto Pro vahvistaa jäsenkouluttajien joukkoaan kutsumalla mukaan uutta väkeä.

Koulutussuunnittelija Marjo Rothbeg kertoo, että jäsenkoulutuksella pyritään innostamaan toimihenkilöitä edistämään työpaikallaan kaikille tärkeitä asioita.

– Jäsenkouluttajilla on tässä merkittävä rooli.

Hän kouluttaa jäseniä Pron ja sen yhdistysten järjestämissä tilaisuuksissa.

Liiton koulutus toteutetaan arki-iltoina, yhdistykset järjestävät tilaisuuksia myös viikonloppuisin.

Rothbergin mukaan koulutusta on tarjolla eri puolilla Suomea, joten jäsenkouluttajan on tarvittaessa varauduttava matkustamaan kotikulmiaan pidemmälle.

– Liitto korvaa matkakulut ja majoituskulut sekä maksaa luentopalkkion sekä mahdolliset päivärahat.

Uusia kouluttajia kaivataankin nyt mukaan joukkoon.

– Heille järjestämme oman koulutuksen vielä kevään aikana.

Aiheita ovat aikuinen oppijana, opetusmenetelmät ja esiintymistaito sekä käytännön ohjeet koulutustilaisuuksiin.

– Valmennamme kouluttajat myös käyttämään koulutusaineistoja, Rothberg listaa.

Jatkossa Pro järjestää eri aiheista vuosittain 1–2 täydennyskoulutusta.

Näin haet kouluttajaksi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 28. helmikuuta mennessä sähköpostitse koulutus- ja materiaalipäällikkö tiina.kiuru@proliitto.fi.

Kerro

• Kauanko olet ollut liiton jäsen?

• Luottamustehtävät ja niiden kesto?

• Oletko osallistunut liiton koulutuksiin? Jos olet, mihin ja milloin.

• Mahdollinen aiempi kokemus kouluttajana?

• Kerro myös, miksi juuri sinä olisit hyvä jäsenkouluttaja?

• Liitä hakemukseen ansioluettelo.

Lisää jäsenkouluttajan pestistä kertoo koulutussuunnittelija marjo.rothberg@proliitto.fi tai puh.(09) 1727 3242.

Kouluttajiksi valitut saavat tiedon huhtikuun alussa.

Pro Uutiset/koulutuspalvelut