"Taas toivotus hyvän joulun" | Ammattiliitto Pro

Unionimedia

ProTV

Pron henkilökunnan ja hallituksen joulumielisimmät lauloivat leppoisan joulun toivotukset jäsenille puheenjohtaja Jorma Malisen johdolla. Kitaraa soitti Pron yhteiskuntasuhteiden asiantuntija Paavali Kukkonen.

Taas toivotus hyvän joulun (We Wish You a Merry Christmas) on noin 500 vuotta vanha englantilainen joululaulu, jonka tekijöiden nimet eivät ole tiedossa.

Joulukorttitervehdysten sijasta Pro lahjoittaa tänä vuonna rahaa kotimaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin Suomen punaisen ristin Hyvä joulumieli -keräyksen kautta. Liitto kehottaa myös jäseniään suosimaan kotimaisia joululahjoja, joista vinkkejä löytää esimerkiksi Facebookista, kun kirjoittaa hakukenttään Minun jouluni on aidosti kotimainen.