Talvi yllätti Lapin | Ammattiliitto Pro

Pro Uutiset / Jaana Aaltonen

Tänä vuonna Levillä ei ole lumesta pulaa. Niin turistit kuin paikalliset ihailevat poikkeuksellista marraskuun alun luonnon ilmiötä: tykkylumi puiden oksilla on kuin postikortista.

Levi Hotel Spassa odotetaan uuden hotellisiiven valmistumista. Design Hotel Span 77 yksilöllistä huonetta ovat vuodevaatteita vaille valmiita. Porotokat loistavat kylpyhuoneiden seinissä ja kokolattiamaton kuvio muistuttaa jäkälää. Sisustuksessa on pitäydytty minimissä ja selkeissä linjoissa.

Toimitusjohtaja Sanna Leinonen kertoo, että hotelli on hyvin myyty koko talvikaudeksi. Ensimmäiset hotellivieraat tulevat jo jouluksi.

Ammattiliitto Pro on Levin matkailukeskus Oy: n suurin omistaja. Levi Hotel Spa ja Design Hotel Levi ovat matkailukeskuksen tytäryhtiöitä. Pron jäsenet saavat perheineen 40 prosentin alennuksen hotellihuoneiden päivän hinnoista.