Tarkista yhteystietosi ja voita matkalahjakortti | Ammattiliitto Pro

Tarkista yhteystietosi ja voita matkalahjakortti

16.1.2020 klo 09:03

Käy tarkistamassa Proplussassa tai Pron mobiilisovelluksessa, että yhteys- ja työpaikkatietosi ovat ajan tasalla. Samalla osallistut kilpailuun, jossa voit voittaa 500 euron arvoisen Holiday Clubin matkalahjakortin.

Tarkista yhteys- ja työpaikkatietosi Proplussassa tai Pron mobiilisovelluksessa. Kun tietosi ovat ajan tasalla, varmistat, että saat kaikki sinua koskevat Pron viestit.

Kaikki Proplussaan 9.2.2020 mennessä kirjautuneet osallistuvat 500 euron arvoisen Holiday Clubin matkalahjakortin arvontaan. Arvonta suoritetaan 14.2.2020.

Näin päivitän jäsentietoni

Kirjaudu Proplussaan osoitteessa www.proplus.fi. Kirjautumiseen tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Käyttäjätunnus on jäsennumero, joka löytyy jäsenkortistasi tai mobiilisovelluksesta.

Jos olet unohtanut salasanan, voit aina tilata uuden. Saat uuden salasanan sähköpostiisi.

Jos et ole kirjautunut Proplussaan aikaisemmin, salasana on henkilötunnuksen loppuosan neljä viimeistä merkkiä.

Kun olet kirjautunut Proplussaan, valitse etusivun vasemmasta palkista, oman kuvasi alta, Jäsentietoni > Muokkaa tietoja. Tästä pääset päivittämään osoite-, puhelinnumero- ja sähköpostitietosi.

Yhteystietosi päivittyvät Proplussaan 15-30 minuutin viiveellä muutoshetkestä.

Työpaikat-kohdasta voit tarkistaa työsuhdetietojesi ajantasaisuuden. Siirry päivittämään työpaikkatietosi -kohdasta pääset täyttämään muutosilmoituslomakkeen.

Päivitä yhteystietosi Pron mobiilisovelluksessa

Ammattiliitto Pro -sovellus on sähköinen jäsenkortti, jonka voi ladata maksutta Android- ja iPhone-puhelimiin. Katso ohjeet sovelluksen lataamiseen.

Omat tiedot -kohdasta pääset tarkastamaan yhteystietosi ja kynä-kuvakkeesta pääset muokkaamaan tietoja. Muista tallentaa lopuksi päivitetyt tietosi.

Valitse Työsuhdetiedot > Ilmoita muutokset työpaikkatiedoissa ja pääset ilmoittamaan työsuhdetietojen muutoksesta.