Tekninen virhe viivästytti Pron sähköisen vaalikirjeen lähettämistä | Ammattiliitto Pro

Tekninen virhe viivästytti Pron sähköisen vaalikirjeen lähettämistä

11.8.2020 klo 10:53

Palveluntuottajan tekninen virhe on korjattu, ja kaikki Pron edustajistovaalien sähköiset vaalikirjeet on lähetetty.

Pro Uutiset / Päivitetty 12.8. kello 15.21

Ammattiliitto Pron edustajistovaalien sähköinen vaalikirje viivästyi palveluntuottajan järjestelmän teknisen ongelman vuoksi. Tekninen vika on korjattu ja äänestysohjeet on lähetetty sähköpostitse niille äänioikeutetuille jäsenille, joilla on ajantasainen sähköpostiosoite jäsentiedoissaan.

Pron edustajistovaaleissa on käytössä sähköinen äänestys. Äänestysohjeet saat elokuun aikana kotiin myös kirjeitse.

Äänestysaika alkoi maanantaina 10.8.2020 kello 9.00 ja päättyy perjantaina 4.9.2020 kello 16.00.