Teknologiateollisuuden neuvottelut jatkuvat tiistaina | Ammattiliitto Pro

Teknologiateollisuuden neuvottelut jatkuvat tiistaina

4.1.2020 klo 18:25

Pron ja Teknologiateollisuuden neuvottelut toimihenkilöiden työehtosopimuksesta jatkuvat loppiaisen jälkeen tiistaina 7.1.2020 klo 12.00.

Pro tavoittelee jäsenilleen ostovoimaa parantavaa palkkaratkaisua ja kiky-sopimuksen mukaisen 24 tunnin työajan pidennyksen poistoa ilman kustannusvaikutuksia.

- Teknologiateollisuus on ilmoittanut, että kiky-tunnit jäävät koulutetuille esimiehille ja asiantuntijoille. Tämä ei Pron jäsenille käy, Pron puheenjohtaja Jorma Malinen sanoo.

***

Teollisuusliitto ja Teknologiateollisuus ovat hyväksyneet 4.1.2020 neuvottelutuloksen teknologiateollisuuden uudesta työehtosopimuksesta. Työehtosopimus on kaksivuotinen ja voimassa 4.1.2020–30.11.2021. Palkkoja korotetaan kahden vuoden aikana yhteensä 3,3 prosenttia. Lisätietoa asiasta löytyy muun muassa www.teollisuusliitto.fi tai www.teknologiateollisuus.fi