Teollisuuden palkansaajat valitsi uudeksi pääsihteeriksi Matti Hirvolan | Ammattiliitto Pro

Teollisuuden palkansaajat valitsi uudeksi pääsihteeriksi Matti Hirvolan

2.10.2017 klo 14:33

Teollisuuden palkansaajat TP:n uutena pääsihteerinä aloittaa tammikuussa filosofian maisteri Matti Hirvola.

Filosofian maisteri, valtiotieteen kandidaatti Matti Hirvola (42) on valittu Teollisuuden palkansaajat TP:n uudeksi pääsihteeriksi. Hirvola aloittaa tehtävässään tammikuun puolivälissä.

Hirvolalla on vankka työkokemus erilaisista yhteiskunnallisista tehtävistä. Hän on toiminut muun muassa vaikuttajaviestinnän asiantuntijana SAK:ssa, kahden valtiovarainministerin erityisavustajana ja SDP:n tiedotuspäällikkönä.

Hirvola siirtyy Teollisuuden palkansaajien palvelukseen Kalevi Sorsa -säätiöstä, missä hän on tutkinut suomalaisen työmarkkinajärjestelmän kehitystä projektitutkijana. Hirvola seuraa TP:n pääsihteerinä SAK:n palvelukseen siirtynyttä Ismo Kokkoa.

Mikä on TP?

Teollisuuden palkansaajat TP ry yhdistää 18 viennin ja teollisuuden ammattiliittoa kaikista kolmesta palkansaajien keskusjärjestöstä.  TP-liittojen edustamilla aloilla työskentelee noin 750 000 palkansaajaa.