Tunnetko tulevaisuuden tekijän? | Ammattiliitto Pro

Pro Uutiset/STTK

Tunnetko tulevaisuuden tyypin? Tulevaisuuden tekijä on alle 35-vuotias henkilö, joka on toiminut aktiivisesti STTK:laisessa ammattiliitossa. Hän voi olla myös liiton aktiivinen opiskelijajäsen.  Onko hänellä innokas ja kehittävä ote ja katse tulevaisuudessa?

Etsimämme tulevaisuuden tekijä on uudistaja, joka tuo rohkeitakin näkemyksiä esiin rakentavassa ja yhteisöllisessä hengessä. Hän toimii oikeudenmukaisesti ja edistää oman ammattiliittonsa tavoitteita. Tärkeintä on avoin asenne ja asioihin tarttuminen.

Tulevaisuuden ammattiliitot tarvitsevat jäsentensä kädenjälkeä. Tämä kunniamaininta on kiitos aktiivisesta toiminnasta.

Löytäjälle palkkio

Ilmianna ehdokkaasi Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan saajaksi 21.9.2020 - 14.10.2020 osoitteessa: www.sttk.fi/tulevaisuudentekija

Ilmiantajien kesken arvotaan 100 € elämyslahjakortti. Sopivan ehdokkaan voi ilmiantaa kuka tahansa STTK:laisen liiton jäsen.

Valintaraati valitsee voittajan ilmiannettujen ehdokkaiden joukosta. Valintaraati muodostuu STTK:n yhteistyökumppaneista sekä STTK:laisten liittojen toimijoista. Päätöstä tehdessä valintaraati ei tiedä ehdokkaiden nimeä, sukupuolta tai ammattiliittoa.

Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan saaja julkistetaan 21.11.2020 STTK:n Vaikuttajafoorumi-verkkotapahtumassa.