USA:ssa yritykset ja liitto parantavat tuottavuutta yhteistyössä | Ammattiliitto Pro

USA:ssa yritykset ja liitto parantavat tuottavuutta yhteistyössä

12.6.2018 klo 12:30

Yhdysvalloissa ammattiliiton ja yritysten yhteinen järjestö pyrkii yhdistämään ammattiliittojen jäsenten ja yritysten edut niin, että tuottavuus kasvaa.

usassa_yritykset_ja_liitot_parantavat_tuottavuutta_yhteistyossa

ProTV

Ammattiliitto ja suuryritykset parantavat tuottavuutta, vaikuttavat tuotannon säilyttämiseen sekä lainsäädäntöön yhdessä Yhdysvalloissa. Yhteinen järjestö pyrkii järjestelmällisesti saamaan liiton ja yritykset yhteistyöhön yhdistämällä ammattiliittojen jäsenten sekä yritysten edut niin, että tuottavuus kasvaa.

Solidaarisuustyötä naisia järjestämällä

Toinen yhdysvaltalainen järjestö tekee kansainvälistä solidaarisuustyötä yli 60 maassa 40 toimipisteessä. Tavoitteena on rakentaa ammattiyhdistysliikettä sekä ammattiliittoja erityisesti keskittymällä naisten järjestäytymiseen. Haasteena on taata järjestön työntekijöiden turvallisuus kohdemaissa häirinnältä ja väkivallalta.