Uskalsin uudistua, koska minä olen pro! | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Uskalsin uudistua, koska minä olen pro!

2.3.2016 klo 10:59
|

Uudistuneen lehden kanteen saimme hymyilemään henkilön, joka on niin pro, että vaihtoi alaa. Tänään ilmestyneestä Pro-lehdestä löytyy monenlaista luettavaa.

Pro-lehti 1/2061

Ammatissa Pro -lehti

Heippa patruunajohtajat ja tervetuloa Z-sukupolvi! Pro-lehti esittelee lähivuosien työelämätrendit. Jääkö joku kaipaamaan konttorikoppia tai Power point -sulkeisia?

Suurin osa prolaisista tekee aivoja kuormittavaa ja keskittymistä vaativaa työtä. Prock-rokkitapahtuman järjestänyt Hannu Sairinen vinkkaa, miten aivot ja aistit pysyvät virkeinä. Lehden hyvinvointisivut neuvovat, miten vältät vaaralliseksi todetun istumisen haitat ja tauotat työtäsi.

Kuvareportaasi käy yhdessä Suomen suurimmista rakennusmontuista, johon on nousemassa kauppakeskus. Arvaa missä ollaan?

Entä mitä on se paikallinen sopiminen, joka jäi yhteiskuntasopimusneuvotteluissa vielä myöhemmin sovittavaksi? Pro-lehti senkin tietää. Työnantajapuolen EK:n Jyri Häkämieltä kysyimme suoraan, miksi lopetitte keskitettyjen sopimusten tekemisen.

Nojatuolimatkalle pääsee lehden mukana Australiaan ja tutustumaan asiakaspalvelupäällikön arkeen, johon ei kuulu alaisten kanssa kaveeraaminen eivätkä ylityökorvaukset.

Kurkistamme myös nörttien vaatekaappiin ja selvitämme, miten ict- ja viestintäalalla pukeudutaan.
 

Jos haluat olla pro, lue Pro-lehti sähköisesti tästä.