Uusin Pro-lehti on jo jäsensivuilla | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Uusin Pro-lehti on jo jäsensivuilla

27.2.2012 klo 08:40
|

Pikavipeille luetaan pian lakia

 

 

- pro2_12__1jpg.jpg

Suomalaisisät pitävät vain murto-osan perhevapaista. Hoitovapaalla olevan Tero Karasjärven ja hänen poikansa kuvasi lehden kanteen Olli Häkämies.

Pro-lehti/ Pirjo Salmela

Pikavippi ei ole paha, mutta korkokulujen kanssa siitä voi tulla iso ja paha. Tuorein Ammatissa Pro -lehti taustoittaa ”puolustuksen” ja ”syyttäjien” kannat.

Maaliskuun loppuun mennessä selviää, millaiset suitset lainsäätäjä mahdollisesti aikoo asettaa pikavippejä myöntäville yrityksille. Vaihtoehtoja on useita täyskiellosta alkaen.

– Alalle tarvitaan pelisäännöt, sanoo Pienlainayhdistyksen toiminnanjohtaja Kari Kuusisto.  Hän ei kuitenkaan hyväksy sitä, että kaikki pikavippiyritykset joutuvat nyt samalle tulilinjalle.

Pikavippifirmoja on Suomessa jo lähes sata ja kenttä temmeltää suhteellisen villisti. Tosin suurimpia ongelmia on jo paikkailtu: rahaa ei enää saa tilille öisin.

Lisäksi maaliskuun 1. päivänä kotiin kolahtava Pro-lehti kertoo, miten salakavalasti kosteus- ja homevaurio vie terveyden. Homeongelmien arviointi työpaikalla on vaikeaa, koska terveysperusteisia raja-arvoja kosteus- ja homevaurioille ei ole. Asiaan odotetaan parannusta ensi syksynä.

Kaikki Ammatissa Pro -lehden edellisetkin numerot ovat selailtavina näköislehtinä Pron jäsensivuilla

Siellä voit myös antaa ruusuja ja risuja lehden sisällöstä. Vastaajien kesken arvotaan Mariskooli.