Vahvan tehtävä on tukea heikkoja | Ammattiliitto Pro

Pro Uutiset/lähde:SASK

Vahvan tehtävä on tukea heikkoja. Tätä mieltä on Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK, jonka jäsen myös Pro on.  Siksi SASK aloittaa ystävänpäivän aattona kaksivuotisen Vahvan tehtävä on tukea heikkoa -kampanjan. Sen päämääränä on lisätä liittojen jäsenten ja ay-aktiivien tietoisuutta siitä, mitä kansainvälinen ay-liike tekee maailman kolkissa, joissa oikeus kuulua liittoon on vain hauras unelma.

Kampanjassa tarjotaan osallistumisen mahdollisuuksia. Maailman ay-tilanteesta huolestuneita pyydetään tukemaan SASKin toimintaa eri tavoin: esimerkiksi lahjoittamalla pienen kertasumman tai lähtemällä kuukausilahjoittajaksi.

Kampanjasivu aukeaa ystävänpäivän aattona 13. helmikuuta.

Kanna ystävänpäivän aattona kortesi kekoon tarjoamalla ystävällesi kehitysmaassa oikeus kuulua ammattiliittoon. Se on tehokas tapa turvata paremmat työolot ja elämiseen riittävä palkka. Jo kymmenen euron kuukausilahjoituksella saa paljon aikaan.