Vaihda Prohon – Pro korvaa YTK:n kassamaksun | Ammattiliitto Pro

Oletko työttömyyskassan jäsen, mutta odotat otollista aikaa vaihtaa Prohon? Onko sinulla kaveri, jolle voisit vinkata vaihdosta oikeaan porukkaan?

– Kenenkään ei kannata jäädä kassan jäseneksi päällekkäisen jäsenmaksun takia, vaan kesken vuoden voi vaihtaa YTK:sta ammattiliiton jäseneksi, sanoo jäsenpalvelupäällikkö Sirpa Lappi Ammattiliitto Prosta.

Pro maksaa Yleisestä työttömyyskassa YTK:sta Ammattiliitto ja Työttömyyskassa Pron jäseneksi kesken vuotta vaihtaville takaisin YTK:n loppuvuoden kassamaksun. Maksu hyvitetään Prohon liittymistä seuraavan kuukauden alusta vuoden loppuun saakka.

Näin se käy

1. Liity Ammattiliitto Pron jäseneksi. Kerro liittymislomakkessa, että olet kuulunut aiemmin YTK-kassaan.
  2. Saat ohjeet, miten toimia, että saat loppuvuoden kassamaksustasi hyvityksen, kun hakemuksesi on käsitelty.
  3. Palautus maksetaan tilillesi, kun jäsenmaksunperintä tai jäsenmaksujen suorittaminen on alkanut Prolle.

Tervetuloa jäseneksi, liity tästä!