Viisi donaa taskussa? | Ammattiliitto Pro

Kuva: Shutterstock

Pro Uutiset/Jaana Pohja

Ammattiliitto Pron ja vakuutusyhtiö Turvan 5 000 euron stipendi onnistuneesta ay-teosta on jälleen jaossa.

Järjestöpäällikkö Pasi Nieminen Prosta kertoo, että stipendillä on historiansa nykyistä liittoa edeltäneessä Toimihenkilöunionissa.

– Viime vuonna poikkeuksellisen onnistuneesta edunvalvontateosta palkittiin työryhmä, joka toiminnallaan esti nurkanvaltauksen puhelinyhtiö Anviassa.

– Stipendin myöntämisen perusteet ovat laajentuneet, kun luottamusmiesten ja jäsenten lisäksi ehdokkaina voivat olla yhdistykset, jotka tekevät rakenteissaan edunvalvontaa tukevia muutoksia. Turva-stipendi voidaan myös puolittaa ja jakaa kahdelle työryhmälle tai yhdistykselle.

Stipendin saajasta tai saajista päättää Pron hallitus. Palkitut kuittaavat rahat ensi keväänä Pron edustajistossa.

Esitykset ja perustelut stipendiaateista toimitetaan vuoden loppuun mennessä sähköpostitse osoitteeseen pasi.nieminen@proliitto.fi. Nieminen vastaa sähköpostitse myös stipendiä koskeviin tiedusteluihin.