Yhdessä vahvempi – arjesta parempi | Ammattiliitto Pro

Yhdessä vahvempi – arjesta parempi

4.2.2019 klo 12:37

– Odotamme nykyaikaista ja ajassa kehittyvää ammattiliiton toimintaa, jossa on runsaasti vuorovaikutusta sekä hyvien toimintatapojen jakamista ja kehittämistä, kertoivat viikonloppuna Yhdistystoiminnan palvelut tutuksi -tilaisuuteen osallistuneet aktiivit.

Pro Yhdistysasiat / Kuvat: Hannele Vartiainen ja Annemarje Salonen

Viime viikonloppuna 2.–3. helmikuuta järjestettiin palkansaajajärjestö Pardiasta Prohon siirtyneille yhdistyksille Yhdistystoiminnan palvelut tutuksi -tilaisuus Viru-hotellissa Tallinnassa. Mukana oli yli sata yhdistysaktiivia.

– Tilaisuudessa kävimme läpi Pron asiointipalvelua, Proplussaa, jäsenrekisterin toimintaa ja yhdistysten uusia mallisääntöjä, kehittämispäällikkö Annemarje Salonen Ammattiliitto Prosta kertoo.

Alueellinen toiminta ja yhdistysten tukeminen kiinnosti vilkkaasti keskusteluun osallistuneita yhdistysaktiiveja.

– Yhteinen näkemys oli, että olemme kehittämässä uudenlaista ammattiliittoa, jatkaa Salonen.

Keskustelussa korostui edunvalvonnan tärkeys.

– Uudessa Prossa panostetaan entistä enemmän hyvään jäsenten edunvalvontaan. Haluamme vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin ja saada mielipiteillemme näkyvyyttä, jatkaa Salonen.

tä.

Marika Kyyny ja Marika Englund edustivat tilaisuudessa Työ- ja elinkeinonhallinnon henkilöstöliitto THHL ry:tä.

– Odotamme nykyaikaista ja ajassa kehittyvää ammattiliiton toimintaa, jossa on runsaasti vuorovaikutusta sekä hyvien toimintatapojen jakamista ja kehittämistä.

Proplussan sähköisistä palveluista kertoi jäsenpalvelusihteeri Mervi Saari.