Epäselvät työsuhteen ehdot | Ammattiliitto Pro

Epäselvät työsuhteen ehdot

13.5.2019 klo 09:55

Pron jäsen Eija irtisanoutui työstään. Hänen työsopimuksessaan työaika oli määritelty epäselvästi eikä hän ollut saanut pitää työehtosopimuksen mukaisia vapaita työsuhteen aikana. Mitä tapahtui, kun jäsen otti yhteyttä Pron asiamieheen?

tama_paattyi_hyvin_eija_ja_tyosuhteen_ehdot

ProTV

Elintarviketeollisuudessa työskentelevä Eija irtisanoutui työstään. Työsopimuksessa työaika oli määritelty epäselvästi eikä Eija ollut saanut pitää työehtosopimuksen mukaisia vapaita työsuhteen aikana.

Jäsen otti yhteyttä Ammattiliitto Pron sopimusala-asiamies Heidi Suntiseen, jonka avulla onnistui saamaan 6 000 euron arvosta palkkasaatavia.

Suntisella on neuvo uusia työsopimuksia allekirjoittaville jäsenille.

– Meillä on alueella asiamiehet, jotka mielellään katsovat työsopimuksen läpi niin, että siitä löytyisivät kaikki oleelliset lainsäädännön vaatimat asiat. Näin ei tule jälkikäteen ikävää tulkintaa puolin ja toisin työsopimuksesta tai työsuhteen ehdoista.

Onko sinulla kysyttävää työsopimuksesta tai työsuhteen ehdoista?

Jäsen, ota yhteyttä Liity jäseneksi

Heidi Suntinen