Naiset täyttivät Pron toimiston | Ammattiliitto Pro

Naiset täyttivät Pron toimiston

13.3.2015 klo 10:49
| |

Iso joukko uusimaalaisia prolaisia ja heidän ystäviään vietti värikkään ja monipuolisen naistenpäivän illan Pron keskustoimistossa Helsingin Ruoholahdessa maanantaina 9. maaliskuuta.

ProTV

Naistenpäivätapahtumassa sai tutustua liiton palveluihin ja toimintaan sekä päivittää jäsentietonsa kuntoon. Ystävillä oli mahdollisuus myös liittyä jäseniksi. Luennoilla sai apua työelämän ongelmiin ja vinkkejä palkankorotukseen.

Pron Unitorilla sai osallistua erilaisiin arvontoihin, ja ammattilaiset hoitivat kuntoon kulmakarvoja, kynsiä sekä hartioita. Siellä oli myynnissä kosmetiikkaa, koruja, vaatteita ja luontaistuotteita.

Idean äiti, sopimusala-asiamies Päivi Westerlund toivoo, että tapahtumasta tulisi vuotuinen perinne.

– Tämä oli iloisen yhdessäolon ilta. Oli hienoa saada niin paljon väkeä liikkeelle työpäivän jälkeen, Westerlund sanoo.

Katso tunnelmat ProTV:stä.