ProTV: Ajokortti ohjaa työelämään | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

ProTV: Ajokortti ohjaa työelämään

26.3.2015 klo 18:00
| |

Tunnetko oikeutesi työelämässä? Työelämän ajokortti opastaa duunipaikan liikenneympyröissä ja samalla voit napata 3–5 opintopistettä.

Pro Uutiset

 

Ammattiliitto Pron ja Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liiton SAMOKin kehittämä Työelämän ajokortti -opintojakso lisää opiskelijoiden työelämätietoutta mielenkiintoisella ja käytännönläheisellä tavalla sekä vahvistaa taitoja työpaikan hakuun. Kurssia järjestetään jo seisemässä ammattikorkeakoulussa. Lue lisää Tyoelamanajokortti.fi-sivuilta.

 

Kurssi räätälöidään kunkin ammattikorkeakoulun ja opiskelijaryhmän tarpeisiin sopivaksi. Se voidaan toteuttaa vapaasti valittavina opintoina tai tietylle koulutusalalla räätälöitynä kokonaisuutena. Opintojakson laajuus on korkeakoulun tarpeesta riippuen joko 3 tai 5 opintopistettä.

Ohjaajina toimivat Ammattiliitto Pron asiantuntijat. Opintojakso on ammattikorkeakouluille maksuton.

”Kurssi oli erittäin hyödyllinen, liitolla on paras asiantuntemus”

Hämeen ammattikorkeakoulussa jo parisen sataa nuorta ja aikuista opiskelijaa on osallistunut Työelämän ajokortti -kurssille. Ammattikorkeakoulun tieto- ja viestintätekniikan koulutuspäällikkö Jari Mustajärvi voi suositella kurssia myös muille ammattikorkeakouluille.

– Mielestäni kurssi oli erittäin hyödyllinen. Liitolla on paras asiantuntemus, kurssikokonaisuus oli hyvin valmistettu ja toteutettu. On hienoa, että olemme saaneet tämän käyttöön opiskelijoillemme.

Video on kuvattu Hämeen ammattikorkeakoulussa helmikuussa Hämeen ammattikorkeakoulussa tietotekniikan opiskelijoiden Työelämän ajokortti -kurssilla. Katso video ProTV:stä.