Leville rakennetaan lisää korkealaatuista majoitusta | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Leville rakennetaan lisää korkealaatuista majoitusta

13.6.2018 klo 13:17
|

Levi Hotel Spa rakentaa lisää ja päivittää ravintolapalvelut, hotellihuoneet ja piha-alueen nykyaikaan. Laajennuksen jälkeen vuodepaikkoja on kaikkiaan noin 900. Tilaajan tahto on pysyä aikataulussa ja budjetissa viimeistellyn suunnittelun ja jämäkän projektinjohdon avulla.

Pro Uutiset/Kuva: Levi Hotel Spa havainnekuva

Levi Hotel Span laajennus on käynnistynyt. Syksyllä 2019 valmistuu uusi hotellirakennus, joka sisältää 77 huonetta, vastaanottoaulan ja kokoustilat.

Ammattiliitto Pro on kohteen suurin omistaja ja hankkeen tilaaja. Pron puheenjohtaja Jorma Malinen toivoo, että uusi hotelli ja jo syksyllä avautuva ravintolamaailma toimivat dynamona Levin koko matkailutoiminnan kehittämiselle.

– Levi Hotel Spa on Pron koko jäsenistölle tärkeä paikka. Prolaiset ovat aina kokeneet Levin omakseen, koska meidän hotellistamme Levin matkailu lähti liikkeelle, Malinen kertoo.

Kuusi tähteä tavoitteena

Uudesta hotellista rakennetaan kuuden tähden hotelli, korostaa Levi Hotel Span toimitusjohtaja Sanna Leinonen.

– Ulkomaiset luksusmarkkinat ovat kovassa kasvussa ja tällä uudella hotellirakennuksella Levi Hotel Spa omalta osaltaan vastaa kysyntään. Tulevia sviittejä on jo kyselty ulkomailta, Leinonen kertoo.

Laajennuksen arkkitehtuurista vastaa oululainen Pave Arkkitehdit Oy.

– Laadukkaalla arkkitehtuurilla nostetaan Levi Hotel Span ja koko Levin imago uudelle tasolle. Tutut paikalliset materiaalit ja ennakkoluuloton suunnittelu luovat ennen näkemättömän kokemuksen, sanoo arkkitehti SAFA Pave Mikkonen.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Kiinteistö- ja rakennusalan konsulttikumppani Vahanen-yhtiöt toimii hankkeen projektijohto- ja laadunvarmistuskumppanina.

– Asiakas tarvitsi monipuolisen toimijan, joka kykenee johtamaan hankkeen suunnitelmien tarkastamisesta työmaavalvontaan ja laadunvarmistamiseen asti. Tilaajan tahtotilana oli ”kerralla oikein”, painottaa Vahasen asiakkuuspäällikkö Jusu Kainulainen.

Levi Hotel Span rakennusurakan tarjouskilpailun voitti Rakennusliike T. Myllyneva Oy.

– Hanke on yrityksellemme erittäin merkittävä, sanoo toimitusjohtaja Tapani Myllyneva. – Kyseessä on arkkitehtuurisesti näyttävä rakennus, jossa yrityksemme henkilöstö pääsee toteuttamaan ydinosaamistaan.