Levitunturin kylpylähotelliin uusi toimitusjohtaja | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Levitunturin kylpylähotelliin uusi toimitusjohtaja

15.3.2016 klo 12:44
|

– Lapin matkailun yhteiset haasteet ovat lentoliikenne ja ympärivuotisen matkailutuotteen kehittäminen. Toimivat lentoyhteydet ovat pohjoisen matkailun elinehto, sanoo tuore toimitusjohtaja Sanna Leinonen.

Pro Uutiset/kuva:Levin matkailu, Leinosen tärkein harrastus on kouluratsastus.

Levin Matkailukeskus Oy:n uusi toimitusjohtaja on kauppatieteiden maisteri Sanna Leinonen. Hän aloittaa tehtävässään 11. huhtikuuta 2016. Toimitusjohtajalla Leinosella on takanaan kymmenen vuotta matkailualan esimies- ja johtotehtäviä. 38-vuotias Leinonen on aikaisemmin toiminut muun muassa Holiday Clubin aluejohtajana ja Resort managerin tehtävissä.

– Levi on erittäin vetovoimainen matkailukohde ja sen tulevaisuus näyttää valoisalta. Kilpailukyvyn ylläpitämiseksi sisällön kehittäminen on erittäin tärkeää ja esimerkiksi uuden Tonttulan elämyskylän avaus on mielenkiintoinen lisä alueelle.

– Alueellisen yhteistyön merkitystä ei voi vähätellä, sillä yhteen hiileen puhaltaminen ja yhteinen kehittäminen parantavat alueen kilpailukykyä sekä kotimaan että ulkomaan markkinoilla. Uusien tuotteiden lanseeraamista alueelle pitää tukea yhteisesti, sanoo Leinonen.

Itsenäinen hotelli ei kuulu ketjuihin

Kylpylähotellin omistajat odottavat uudelta toimitusjohtajalta Levin liiketoiminnan kehittämistä ja asiakasystävällisiä konsepteja.

– Kylpylähotelli Levitunturista tehdään alueen ylivoimaisesti kiinnostavin kohde. Toivomme myös hyvää ja tiivistyvää yhteistyötä Levin muiden matkailuyrittäjien ja Kittilän kunnan kanssa, sanoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Jorma Malinen.

Levin Matkailukeskus Oy omistaa Kylpylähotelli Levitunturin ja on vähemmistöosakas Levin hiihtohissiyhtiö Levi Ski Resortissa. Yrityksen pääomistajat ovat Ammattiliitto Pro, Pam, Tehy ja Paperiliitto. Yhtiö on perustettu vuonna 1981.

Kylpylähotelli Levitunturi on alueen suurin hotelli. Majoituskapasiteetti on 220 ja yrityksessä työskentelee ympärivuotisesti työsuhteessa 90 työntekijää.

– Kylpylähotelli Levitunturin liiketoiminta on vakaalla pohjalla. Hotellilla on pitkäaikainen yhteistyö monien matkanjärjestäjien kanssa, erityisesti brittivieraita on paljon. Silti hotellin asiakkaista suurin osa on kotimaisia vieraita, puheenjohtaja Malinen kertoo.