Naistenpäivä TallikSiljalla: Mikkelin toimipiste lakkautetaan | Ammattiliitto Pro

Kuva: Aila Juola

Pro Uutiset/Katja Palhus

TallinkSiljan edustaja matkusti tänään Mikkeliin kertomaan toimipisteen lakkauttamisesta naisvaltaiselle puhelinmyyntitoimipisteelle.

Yt-neuvottelut päättyivät 27.helmikuuta lopputulokseen, että 40 henkilötyövuotta vähennetään Mikkelistä. Vielä ei tiedetä kuinka monella 40 toimihenkilöstä on mahdollisuus siirtyä TallinkSiljan muihin toimipisteisiin.

– Lopputulos oli se, mitä aavistelimme neuvottelujen aluksi. Etsittiinkö vaihtoehtoja yrityksen esittämille toimenpiteille todella, kysyy johtaja Tuovi Orpana Ammattiliitto Prosta.

Henkilöstö on odottanut tietoa irtisanottavista epätietoisena. TallinkSilja ei tiedottanut yt-neuvottelujen päättymisestä viikkoihin, vaikka neuvottelut päätyivät jo 27. helmikuuta. Ilmoitusta asiasta odotetaan huomenna.

Lisää aiheesta:

18.2.2012 TallinkSiljan myynti marssii ulos Mikkelissä