Tuleeko suomalainen Sisu Italiasta? | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Tuleeko suomalainen Sisu Italiasta?

14.3.2012 klo 10:07
|

Kyllä tulee, jos Cloetta-konserni pitää päätöksensä, lakkauttaa Leafin makeistehtaan Aurassa ja siirtää tuotannon Italiaan.

 

 

- leijona_rasiat.jpg

Leijona- ja Sisu-pastillit, Aakkos-karkit ja Lätkäliiga-salmiakit tehdään tulevaisuudessa Italiassa, jos Cloetta-konserni toteuttaa suunnitelmansa.

Kuva: Aila Juola

 Pro Uutiset

Suomalaisesta sisusta tulee tuontitavaraa,  jos Cloetta-konserni lakkauttaa Leafin makeistehtaan Aurassa ja siirtää tuotannon Italiaan.

Vetoomukseen suomalaisen Sisun puolesta kerätään nyt nimiä.

– Auran tehdas on taloudellisesti kannattava yksikkö, jolla on pitkät perinteet. Meitä on täällä yli sata työhönsä sitoutunutta ja ammattitaitoista työntekijää. Haluamme pitää työpaikat ja tuotannon Suomessa, Auran tehtaan pääluottamusmies Sirpa Junikka sanoo.

Boikotoinnin sijaan Sisun tekijät toivovat, että suomalaiset antaisivat nyt palautetta suoraan yritykselle ja kertoisivat, että haluavat ostaa jatkossakin Suomessa tehtyjä Sisuja ja muita Leafin makeisia.

Osaako italiaano lätkäliigaa?

Vaikuta sen puolesta, että tutut kotimaiset makeiset kuten Sisu- ja Leijona - pastillit sekä Aakkoset- ja Lätkäliiga-karkit valmistetaan jatkossakin Suomessa.

Allekirjoita osoitteessa:

Suomalaisen sisun puolesta

 

Lisää aiheesta:

8.3.2012 Sisu viedään Suomesta