Destian toimihenkilöille neuvottelutulos | Ammattiliitto Pro

Destian toimihenkilöille neuvottelutulos

25.3.2020 klo 11:06

Destian toimihenkilöiden työehtosopimusneuvottelussa saavutettiin eilen illalla 24. maaliskuuta neuvottelutulos Ammattiliitto Pron ja Ylemmät toimihenkilöt YTN:n sekä Palvelualojen työnantajat Paltan välillä.

Destian toimihenkilöiden yrityskohtaisissa työehtosopimusneuvottelussa saavutettiin eilen illalla 24. maaliskuuta neuvottelutulos Ammattiliitto Pron ja Ylemmät toimihenkilöt YTN:n sekä Palvelualojen työnantajat Paltan välillä.

Tiedotamme ratkaisun sisällöstä tarkemmin, kun neuvotteluosapuolten hallinnot ovat sen käsitelleet.

Suomalainen infra- ja rakennusalan yhtiö Destia työllistää noin 1600 henkilöä, joista prolaisia on noin 300 kuuluen Infra-alan Toimihenkilöliitto InTek ry:hyn. Suurin osa heistä työskentelee työnjohtotehtävissä, suunnittelijoina, toimistotehtävissä, assistentteina, palkkahallinnossa, taloustehtävissä sekä hr-tehtävissä.