Eläketurvakeskuksen työehdoista neuvottelutulos | Ammattiliitto Pro

Eläketurvakeskuksen työehdoista neuvottelutulos

4.12.2017 klo 12:45

Pron hallitus käsittelee sopimusta kokouksessan 8. joulukuuta. Sopimuksen sisällöstä tiedotetaan tarkemmin sen jälkeen.

Ammattiliitto Pro ry ja Palvelualojen työnantajat PALTA ry saavuttivat neuvottelutuloksen Eläketurvakeskuksen työehtosopimuksesta perjantaina 1. joulukuuta.

– Saimme torjuttua työnantajan heikennysesityksiä ja lopputulos on yleisen linjan mukainen, kertoo sopimusalavastaava Mika Mäkelä Prosta.

Ammattiliitto Pron hallitus käsittelee sopimusta 8.12. kokouksessaan. Sopimuksensisällöstä tiedotetaan tarkemmin hallituksen kokouksen jälkeen.

Neuvottelijoina Pron puolelta toimivat finanssisektorin johtaja Antti Hakala, sopimusalavastaava Mika Mäkelä, neuvottelukunnan puheenjohtaja Tarja Kaasalainen, sekä neuvottelukunnan jäsenet Taina Hedman, Tero Uusimäki ja Jukka Vuoristo.