Elintarviketeollisuuden toimihenkilöt saivat neuvottelutuloksen | Ammattiliitto Pro

Elintarviketeollisuuden toimihenkilöt saivat neuvottelutuloksen

13.2.2020 klo 15:53

Ammattiliitto Pro ja Elintarviketeollisuus ry saivat neuvottelutuloksen elintarvikealan toimihenkilöiden uudesta työehtosopimuksesta.

Ammattiliitto Pro ja Elintarviketeollisuus ry saivat neuvottelutuloksen elintarvikealan toimihenkilöiden uudesta työehtosopimuksesta myöhään keskiviikkona 12. helmikuuta.

Neuvottelutuloksen sisällöstä tiedotetaan, kun osapuolten hallinnot ovat käsitelleet sen.

Elintarviketeollisuuden tessin piirissä on noin 6 000 henkilöä

Pro solmii elintarviketeollisuuden toimihenkilöille yleissitovan työehtosopimuksen, jota noudatetaan kaikkiin alan toimihenkilöihin. Alalla työskentelevien jäsenten tehtäväalueita ovat muun muassa työnjohto, vuorotyönjohto, tuotantoon liittyvät esimiestehtävät, tuotekehitys, tuotanto- ja tuotesuunnittelu, laadunvalvonta, hallinnolliset ja toimistotehtävät ja myyntitehtävät. Lihateollisuuden asiamiehet toimivat lihanhankinta- ja neuvontatehtävissä.

Työehtosopimuksen piirissä on noin 6 000 henkilöä.