Hammaslaboratorioalan työehtosopimusneuvottelut käyntiin | Ammattiliitto Pro

Hammaslaboratorioalan työehtosopimusneuvottelut käyntiin

21.1.2020 klo 12:17

Hammaslaboratorioalan työehtosopimusneuvottelut Ammattiliitto Pron ja Hammaslaboratorioliiton välillä käynnistyivät tiistaina 21. tammikuuta.

Ammattiliitto Pro ja Hammaslaboratorioliitto ry aloittivat hammaslaboratorioalaa koskevat työehtosopimusneuvottelut tiistaina 21. tammikuuta.

Sopimusalavastaava Rainer Heino Ammattiliitto Prosta kertoo, että Pro tavoittelee jäsenilleen ostovoimaa parantavaa palkkaratkaisua sekä parannuksia työehtosopimuksen teksteihin.

– Hammaslaboratorioalalla ei tarvitse neuvotella kilpailukykysopimuksen mukaisen työajan pidennyksen poistamisesta, koska se on poistettu jo aikaisemmin.

Pron neuvottelijoina ovat palvelusektorin johtaja Minea Pyykönen, sopimusalavastaava Rainer Heino sekä hammaslaboratorioalan neuvottelukunnan puheenjohtaja Paula Näveri. Seuraava neuvottelu on sovittu perjantaille 7. helmikuuta.

Hammaslaboratorioalan työehtosopimus päättyy 31. tammikuuta 2020. Alalla työskentelee noin viisisataa henkilöä pääosin hammasteknikoina ja hammaslaborantteina.