Kemian alalle ja kulutustavara-aloille on syntynyt neuvottelutulos | Ammattiliitto Pro

Kemian alalle ja kulutustavara-aloille on syntynyt neuvottelutulos

5.2.2020 klo 23:20

Pro sai keskiviikkoiltana kemian ja kulutustavara-alojen toimihenkilöille neuvottelutuloksen. Sisällöstä tiedotetaan, kun osapuolten hallinnot ovat käsitelleet tuloksen torstaina.

Ammattiliitto Pro on saanut kemian alalle ja kulutustavara-aloille neuvottelutuloksen tänään keskiviikkona 5. helmikuuta 2020.

Neuvottelutulos koskee kemian alan toimihenkilösopimusta, kenkä- ja nahkateollisuuden ja kultaseppäteollisuuden sekä harja- ja sivellinalan toimihenkilösopimusta, kumiteollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta, lasikeraamisen teollisuuden toimihenkilösopimusta sekä Fiskars Finland Oy Ab:n toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Neuvottelutuloksen sisällöstä tiedotetaan, kun osapuolten hallinnot ovat käsitelleet neuvottelutuloksen torstaina 6. helmikuuta. Neuvottelutulos koskee 9 000 kemian alan toimihenkilöä ja 1 500 kulutustavara-alojen toimihenkilöä.