Kiinteistöalan työehtosopimusneuvottelut alkoivat tänään | Ammattiliitto Pro

Kiinteistöalan työehtosopimusneuvottelut alkoivat tänään

12.1.2018 klo 14:36

- Neuvottelujen tavoitteet on vaihdettu palkansaaja- ja työnantajaliittojen kesken, kertoo kiinteistöpalvelualan sopimusalavastaava Nurminen Ammattiliitto Prosta.

Kiinteistöalan työehtosopimusneuvottelut aloitettiin tänään.

Ammattiliitto Pron ja Kiinteistötyönantajat ry:n neuvottelijat aloittivat tänään uuden työehtosopimuksen sorvaamisen kiinteistöalalle.

- Neuvottelujen tavoitteet on vaihdettu palkansaaja- ja työnantajaliittojen kesken, kertoo kiinteistöalan sopimusalavastaava Sanna Nurminen Ammattiliitto Prosta.

Prosta toimistojen väliseen neuvotteluun osallistuivat johtaja Antti Hakala, sopimusalavastaava Sanna Nurminen ja neuvottelukunnan puheenjohtaja Paavo Hiitola.

Alan tes on yleissitova ja se määrittelee työehdot henkilöille, jotka työskentelevät kiinteistöalalla esimiestehtävissä, palveluteknisissä töissä sekä toimistotyötehtävissä.

Nykyinen työehtosopimus on voimassa tammikuun 2018 loppuun asti. Seuraava neuvotteluaika on ensi viikolla eli viikolla 3.