Kojamon toimihenkilöt saivat neuvottelutuloksen | Ammattiliitto Pro

Kojamon toimihenkilöt saivat neuvottelutuloksen

21.2.2020 klo 16:47

Ammattiliitto Pro ja Kojamo saivat neuvottelutuloksen Kojamon toimihenkilöiden uudesta työehtosopimuksesta. Neuvottelutuloksen sisällöstä tiedotetaan, kun osapuolten hallinnot ovat käsitelleet sen.

Ammattiliitto Pro ja Kojamo saivat neuvottelutuloksen Kojamon toimihenkilöiden uudesta työehtosopimuksesta tänään perjantaina 21. helmikuuta 2020.

Asuntosijoitusyhtiö Kojamossa työskentelee noin 300 henkeä monipuolisissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä, kuten palveluneuvojina, myyntineuvottelijoina, markkinointitehtävissä, teknisinä managereina, taloushallinnon tehtävissä, isännöitsijöinä, ohjelmistokehittäjinä, hr-tehtävissä ja vuokravalvojina.