Luottamusmies Deltamarinin sopimuksista: ”Varsinais-Suomessa positiivinen väre jatkuu” | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Luottamusmies Deltamarinin sopimuksista: ”Varsinais-Suomessa positiivinen väre jatkuu”

7.7.2017 klo 09:19
|

– Yritykset hakevat jatkuvasti uusia osaajia meritekniikan puolelle Turun alueella. On hienoa, että alalla riittää töitä koko tuotantoketjun läpi, kertoo luottamusmies.

Pro Uutiset

Meriteollisuuden suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja tarjoava turkulainen Deltamarin Oy solmi yli 11 miljoonan euron sopimukset kiinalaisen Xiamen Shipbuilding Industry Co:n kanssa, kertoi Turun Sanomat 6. heinäkuuta 2017.

Deltamarin tarjoaa kiinalaisyritykselle suunnittelutyötä ja rakentamisen tukea Viking Linelle rakennettavan matkustaja-aluksen uudisrakennusprojektiin.

Vuoden kestävä suunnittelutyö ja ennen rakentamista tapahtuva projektinjohto tehdään lähinnä Deltamarinin Suomen toimistoissa. Valvonta- ja rakentamisen tukipalvelut jatkuvat laivan luovutukseen asti vuoteen 2020.

Torstai-iltana tavoitettu Deltamarin Oy:n Turun toimiston toimihenkilöiden luottamusmies Veli-Matti Salminen kertoo, että yritys on jo palkannut työvoimaa. Sopimukset varmistavat töitä pidemmäksi aikaa.

– Yritykset hakevat jatkuvasti uusia osaajia meritekniikan puolelle Turun alueella. On hienoa, että Varsinais-Suomessa on positiivinen väre jatkuu ja alalla riittää töitä koko tuotantoketjun läpi.

Tällä hetkellä monen suomalaisyrityksen tapaan myös Deltamarinilla on kesälomakausi päällä. Syksystä odotetaan kuitenkin vilkasta.

– Sopimukset ovat olleet pidempään tiedossa, meillä on positiiviset fiilikset syksystä ja tulevasta vuodesta. Töitä riittää!