Neuvottelut kumiteollisuuden toimihenkilösopimuksesta jatkuvat | Ammattiliitto Pro

Neuvottelut kumiteollisuuden toimihenkilösopimuksesta jatkuvat

14.11.2017 klo 15:41

Ammattiliitto Pro ja Kumiteollisuus jatkavat neuvotteluja työehdoista ensi viikolla.

Ammattiliitto Pro ry ja Kumiteollisuus ry kävivät tänään neuvotteluja toimihenkilöiden työehtosopimuksesta. Neuvottelut jatkuvat ensi viikolla.

Prosta neuvotteluihin osallistuivat puheenjohtaja Jorma Malinen, teollisuussektorin johtaja Anssi Vuorio, alan sopimusalavastaava Iris Schiewek sekä alan neuvottelukunnan työehtosopimusneuvottelija Risto Järvinen.

Prolaiset asiantuntijat, esimiehet ja toimihenkilöt työskentelevät kumiteollisuuden yrityksissä, jotka valmistavat muun muassa auton renkaita, letkuja, silikonituotteita ja tiivisteitä.

Nykyinen työehtosopimus on voimassa marraskuun 2017 loppuun asti.