Pahvin- ja paperinjalostusalalle neuvottelutulos | Ammattiliitto Pro

Ammattiliitto Pro ry ja Pahvin- ja paperinjalostajat Jalo ry/ Yhteinen toimialaliitto ry saavuttivat neuvottelutuloksen alan uudeksi työehtosopimukseksi eilen 10.3.2020.

Haastavasta neuvottelutilanteesta ja ulkopuolisista paineista huolimatta sopimusneuvottelut päätyivät yleisen linjan mukaisen neuvottelutuloksen saavuttamiseen, Pron pahvin- ja paperinjalostusalan sopimusalavastaava Jari Uschanov toteaa.

– Poikkeuksellisen ripeästi saavutettuun ratkaisuun myötävaikuttivat sopimusosapuolten luottamukselliset ja hyvät yhteistyösuhteet sekä esimerkillisen ammattimainen suhtautuminen asetettuihin sopimustavoitteisiin.

Neuvottelutuloksen ja mahdollisen uuden työehtosopimuksen sisällöstä tiedotetaan erikseen, kun sopimusosapuolten hallinnot ovat käsitelleet sen.