Paperin palkkaneuvottelut alkoivat | Ammattiliitto Pro

Paperin palkkaneuvottelut alkoivat

14.2.2011 klo 13:07

Toimihenkilöt hakevat nyt 80 euron tai vähintään 3,5 prosentin korotusta. Myös työntekijät istuivat palkkapöytään maanantaina.

Ammattiliitto Pro ja työnantajien Metsäteollisuus starttasivat maanantaina neuvottelut toimihenkilöiden kuluvan vuoden palkankorotuksista.

Pro hakee nyt 80 euron tai vähintään 3,5 prosentin korotuksia.

Jos huhtikuussa maksettavista palkankorotuksista ei synny sopua maaliskuun puoliväliin mennessä, paperiteollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimus voidaan irtisanoa niin, että se päättyy 1. huhtikuuta.

Paperin neuvottelukunta keskustelee neuvottelutilanteesta perjantaina. Seuraavan kerran osapuolet tapaavat 8. ja 14. maaliskuuta.

Tänä keväänä sovitaan kaikkiaan noin 20 000 paperiteollisuuden palkansaajan korotuksista, kun myös paperiteollisuuden työntekijöitä edustava SAK:lainen Paperiliitto käynnisti maanantaina palkkaneuvottelut.