Paperiteollisuuden sovittelu jatkuu | Ammattiliitto Pro

Paperiteollisuuden sovittelu jatkuu

21.1.2020 klo 10:59

Paperiteollisuuden neuvottelijat tapasivat valtakunnansovittelijan maanantaina. Seuraava sovittelu on perjantaina. Myös kemian ala jatkoi neuvotteluja sunnuntaina.

Ammattiliitto Pron ja Metsäteollisuuden edustajat tapasivat eilen maanantaina 20. tammikuuta valtakunnansovittelijan toimistolla.

– Tilaisuudessa käytiin läpi erityisesti osapuolten tärkeimmät sopimustavoitteet ja niistä tulleet erimielisyydet, kertoo sopimusalavastaava Jari Uschanov Ammattiliitto Prosta.

Työehtosopimusneuvotteluja paperiteollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimuksesta jatketaan liittojen välillä torstaina 23.1. sekä sovittelijan johdolla perjantaina 24.1. Sovittelijana toimii Jukka Ahtela.

Kemian alalla neuvotteluja jatketaan liittojen välillä

Myös kemian alan työehtosopimusneuvotteluja jatkettiin sunnuntaina. Kemianteollisuus ry ja Pro sopivat jatkavansa työehtosopimusneuvotteluita keskenään, ilman sovittelijaa.

– Neuvotteluita jatketaan useaan otteeseen viikon 4 aikana. Jäsenille tiedotetaan heti, jos neuvotteluissa tapahtuu edistymistä, kertoo sopimusalavastaava Taru Reinikainen.