Pohjoismaista tukea Suomen pankkilakkolaisille | Ammattiliitto Pro

Pohjoismaista tukea Suomen pankkilakkolaisille

5.1.2018 klo 14:56

– Rahoitusalan ammattilaisilla on oikeus kehittää palkkamallia, ylläpitää työn ja yksityiselämän tasapainoa sekä vaatia hyvää yhteistyötä ammattitaidon kehittämisessä, toteaa pääsihteeri Michael Budolfsen NFU:sta  Tukholmasta

Pohjoismaiset rahoitusalan liitot osoittavat solidaarisuutta Suomen pankkilakkolaisille. Rahoitusalan Nordic Financial Unions (NFU) ja sen jäsenliitot Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Islannissa tukevat Ammattiliitto Prota pankkilakossa.

– Rahoitusalan ammattilaisilla on oikeus kehittää palkkamallia, ylläpitää työn ja yksityiselämän tasapainoa sekä vaatia hyvää yhteistyötä ammattitaidon kehittämisessä, toteaa pääsihteeri Michael Budolfsen  NFU:sta  Tukholmasta.

NFU:sta vaaditaan rahoitusalan työnantajia kunnioittamaan pohjoismaista työmarkkinadialogin perinnettä.

Lue tiedote kokonaan englanniksi:

5.1.2018 NFU supports Pro in finance sector conflict