Talotekniikka-alan työehtosopimusneuvottelut alkoivat eilen | Ammattiliitto Pro

Talotekniikka-alan työehtosopimusneuvottelut alkoivat eilen

9.1.2018 klo 09:49

Ammattiliitto Pro aloitti talotekniikka-alan toimihenkilöiden työehtosopimusneuvottelut LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n, Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n ja  Sähkötekniset työnantajat STTA ry:n kanssa.

Ammattiliitto Pro on eilen maanantaina 8.1.2018 aloittanut talotekniikka-alan toimihenkilöiden työehtosopimusneuvottelut LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n, Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n ja  Sähkötekniset työnantajat STTA ry:n kanssa.

–  Neuvotteluja käytiin hyvässä hengessä, kertoo sopimusalavastaava Sanna Nurminen Ammattiliitto Prosta.

Prosta neuvotteluihin osallistuivat myös palvelusektorin johtaja Minea Pyykönen sekä neuvottelukunnasta Anna Astejoki.

Seuraavan kerran neuvotteluosapuolet tapaavat 17.1. Työehtosopimus päättyy 31.1.2018.