Taloushallintoalalle neuvottelutulos | Ammattiliitto Pro

Taloushallintoalalle neuvottelutulos

21.2.2020 klo 13:00

Taloushallintoalan toimihenkilöt ovat saaneet tänään neuvottelutuloksen. Mikäli neuvottelutulos hyväksytään osapuolten hallinnoissa, myös lakonuhka ja liukumakielto poistuvat.

Ammattiliitto Pro ja Toimihenkilöliitto ERTO sekä työnantajia edustava PALTA ry saivat neuvottelutuloksen taloushallintoalan toimihenkilöiden uudeksi työehtosopimukseksi tänään perjantaina 21. helmikuuta.

Sopimuksen sisällöstä tiedotetaan tarkemmin, kun osapuolten hallinnot ovat käsitelleet sen. Osapuolet ilmoittavat päätöksestään maanantaihin 24. helmikuuta kello 16 mennessä.

Jos neuvottelutulos hyväksytään, lakonuhka poistuu

Ammattiliitto Pro ja ERTO ovat ilmoittaneet taloushallintoalan työnseisauksesta, joka alkaisi torstaina 27. helmikuuta. Työnseisauksen piirissä olisi noin 200 taloushallintoalan yritystä.

Lakonuhka ja liukumakielto poistuvat, mikäli uusi työehtosopimus hyväksytään liittojen hallinnoissa.