Taloushallintoalan toimihenkilöiden neuvottelut jatkuvat | Ammattiliitto Pro

Taloushallintoalan toimihenkilöiden neuvottelut jatkuvat

18.2.2020 klo 12:14

Taloushallintoalan toimihenkilöiden työehtosopimusneuvottelut liittojen välillä jatkuvat keskiviikkona 19. helmikuuta. Seuraava tapaaminen sovittelijan luona on perjantaina 21. helmikuuta.

Työntekijöitä edustavat Ammattiliitto Pro ja Toimihenkilöliitto ERTO sekä työnantajia edustava PALTA ry neuvottelivat taloushallintoalan toimihenkilöiden työehdoista liittojen välillä maanantaina ja keskustelivat sovittelijan johdolla tänään tiistaina. Liitot neuvottelevat keskenään keskiviikkona ja seuraava tapaaminen on sovittelijan luona perjantaina.

Mahdollinen työnseisaus alkaa torstaina 27. helmikuuta, mikäli neuvottelutulokseen ei päästä ennen sitä. Työnseisauksen piirissä on reilu 200 taloushallintoalan yritystä.