Teknologiateollisuuden työehtosopimusneuvottelut jatkuvat | Ammattiliitto Pro

Ammattiliitto Pro ja työnantajaliitto Teknologiateollisuus jatkoivat tänään torstaina neuvotteluja teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimuksesta.

Molemmat osapuolet ovat esittäneet omat työehtosopimustavoitteensa. Käydyissä neuvotteluissa on tarkennettu tehtyjä esityksiä ja selvitetty niiden taustoja.

Neuvotteluissa ei ole vielä käsitelty palkankorotuksia ja muita rahamääräisiä tavoitteita.

Teknologiateollisuuden luottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut kokoontuvat käsittelemään syksyn neuvottelukierrosta luottamushenkilöiden neuvottelupäiville 22.-24. syyskuuta. Neuvottelupäivillä kuullaan Teknologiateollisuuden puheenvuoro ja keskustellaan ajankohtaisista kysymyksistä Pron puheenjohtajan Jorma Malisen kanssa.

Teknon tes-neuvottelut alkoivat maanantaina 11. syyskuuta. Seuraavaksi sopimusneuvottelut jatkuvat tiistaina 26. syyskuuta.