UPM aloittaa yt-neuvottelut myös Raumalla | Ammattiliitto Pro

UPM aloittaa yt-neuvottelut myös Raumalla

20.2.2017 klo 10:52

– UPM kiittää työntekijöitään ennätystuloksesta erikoisella tavalla, toteaa paperiteollisuuden sopimusalavastaava Jari Uschanov Ammattiliitto Prosta.

Metsäyhtiö UPM aloittaa yt-neuvottelut Raumalla. Neuvottelujen piirissä on 40 henkilön työtehtävät. Työnantaja on ilmoittanut, että enintään kolmen henkilön työt irtisanotaan.

UPM Paper ENA:n neuvottelut Raumalla koskevat työntekijätehtäviä puukenttä- ja kuorimoalueella ja toimihenkilötehtäviä assistenttiryhmässä.

UPM ilmoitti perjantaina 16. helmikuuta suunnittelevansa lähes 50 työpaikan vähentämistä Jokilaakson tehtailla Kaipolassa ja Jämsänkoskella.

UPM täräytti ennätystulokseen 2016

UPM:n vertailukelpoinen liikevoitto vuonna 2016 nousi 1 143 miljoonaan euroon. Kasvua aiempaan vuoteen verrattuna oli 25 prosenttia. UPM:n hallitus on ehdottanut, että vuoden 2016 osinko nostetaan 0,95 euroon per osake ja yhtiön hallituksen jäsenten palkkioita korotetaan 10–15 prosenttia.